Om os

Psykolog Kamilla Odgaard


 

En terapeutisk udvikling kræver både tillid, nærvær og engagement både for klient og psykolog. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig og lave en aftale om en uforpligtende samtale for at undersøge om kemien passer, og om du har lyst til at fortsætte i et videre forløb.


Som psykolog er jeg meget grundig, fagligt bevidst i mit arbejde og orienteret mod at videreuddanne mig, så jeg er opdateret om den nyeste viden indenfor mit felt.

Min terapeutiske referenceramme er primært kognitiv men jeg er også meget inspireret af eksistentialismen og humanistiske tanker. Det betyder, at jeg anvender videnskabeligt veldokumenterede teknikker og værktøjer på en meningsfuld måde og med en stor respekt for dit liv, dine værdier og den måde, hvorpå du er dig.


Gennem samtale mødes vi og derigennem vil jeg få en erfaring med din oplevelse af dit liv og de vanskeligheder du aktuelt oplever og måske har oplevet tidligere. Jeg bruger dog også gerne andre teknikker fx mindfulness eller visualiseringsteknikker eller konkrete modeller eller tegninger i terapien. Hvilken metode jeg vil bruge afhænger dels af, hvad der passer til dig som person men også til din problemstilling.


Gennem mit virke som psykolog har jeg erfaret effekten af denne tilgang og disse metoder i terapi. Både kan de give en forløsende effekt her og nu. Men på sigt vil det ligeledes kunne hjælpe til at løse nye problemstillinger og udfordringer.


Jeg ser frem til at møde dig.


Kamilla Kjær Vad OdgaardSekretær Ida Rem


Din første kontakt til klinikken kan meget vel blive med vores søde og dygtige sekretær, der med stor diskretion og efter gældende retningslinjer besvarer henvendelser pr. mail og telefon og tager imod forespørgsler om tider, ventetider mm.

Ida arbejder i klinikken på deltid ved siden af sit studium på Roskilde Universitets Center.