Tilskud

Tilskud


Hvis du har fået en henvisning fra din egen læge betyder det, at du kan modtage psykologhjælp med tilskud fra den offentlige sygesikring. Problemet er dog, at ventetiden kan være lang hos de få psykologer, der er tilknyttet denne ordning, og at det kan være vanskeligt at finde en kognitiv psykolog. Derudover har Sygesikringen begrænset tilskuddet til behandling af depression og angst, og mange mennesker oplver derfor lange ventetider eller at måtte betale fuldt honorar på behandling af de diagnoser.


Da dette er en privat klinik, der ikke er tilknyttet sygesikringsordningen, har jeg ikke mulighed for egentligt at tage imod henvisninger fra lægen. Jeg kan dog tilbyde dig de tre første gange hos mig til en reduceret pris, hvis du har en henvisning fra lægen. Dermed har du mulighed for at påbegynde behandlingsforløbet hos en psykolog når det er vigtigt for dig mens du eventuelt venter på at få en tilskudsberettiget tid hos en psykolog, der har overenskomst med Sygesikringen.


Der er dog mange andre muligheder for at søge tilskud eller gratis psykologbehandling:

Generelt er der stor økonomisk hjælp at hente i egne eller eventuel arbejdsplads’ forsikringer. I rigtig mange private forsikringer er der mulighed for at få betalt psykologhjælp, og på mange arbejdspladser han man lavet medarbejderforsikringer eller sundhedsforsikringer, der dækker udgifterne til psykologbistand. Du kan kontakte din tillidsrepræsentant eller nærmeste leder for at finde ud af om der er en sådan forsikring på din arbejdsplads.


Endvidere er der mulighed for at søge kommunen om økonomisk tilskud til psykologhjælp.

Vi kan tale om dine muligheder for tilskud ved din henvendelse.