Ny klient

Ny klient


Det kan opleves vanskeligt at tage den første kontakt til en fremmed psykolog. Jeg vil naturligvis gøre mit for at du skal føle dig godt tilpas når du henvender dig, men for at du kan danne dig lidt overblik, vil jeg ganske kort give dig indblik i, hvordan et typisk forløb kunne se ud:


Første gang vi mødes vil det sandsynligvis være til en gratis forsamtale, der primært vil handle om at vi lærer hinanden lidt at kende og du vil få mulighed for at høre mere om muligheder for tilskud til psykologbehandling.


Som udgangspunkt er de terapeutiske forløb korttidsterapi og allerede efter 4-6 gange vil du kunne mærke en bedríng og efter 10-14 gange vil mange opleve at de har det så godt, at der kan være langt mellem de terapeutiske sesioner eller måske måske helt vælge at stoppe terapien.


I starten af terapien vil det være anbefalelsesværdigt at der er en uge mellem hver session. Hos mange er der økonomiske begrænsninger, der betyder, at dette ikke er realistisk, men to uger imellem er ligeledes muligt. Med tiden vil der være flere uger mellem hver session og mange holder af at have enkelte opfølgningsessioner med måneders mellemrum i forbindelse med at det terapeutiske forløb afsluttes.

Imellem hver session vil du – afhængigt af karakteren af din udfordring eller problematik – kunne opleve at få hjemmearbejde. Dette er en stor del af terapien og viser sig at være meget effektivt i forhold til at integrere det lærte i sin hverdag, således at du ik